Fotoalbum

Golfresa till Praja dél Rey

Årets golfresa gjorde vi tillsammans med Helena och Björn Sjödin. Vi flög till Lissabon, åkte bil den sista biten och kom fram mitt i natten.  
Redan klockan nio första dagen var vi inbokade på den första golfrundan en bit från hotellet. Banan var en så kallad sea-side-bana med en härlig utsikt ut över atlantkusten. Vågorna dånade meterhöga in mot stranden. 
Det gick så där men jag stod som segrare i vår grupp efter fem rundor varav den ena på en något mindre trevlig bana. Jag vann även den så kallade resetävlingen efter att bland annat ha gjort en birdie på 10:e hålet och fått totalt 26 poäng. Golfvärden konstaterade att "det har funnits vinnare med lägre score", vad han nu menade med det?    
Golfvärden Janne var för övrigt väldigt mån om oss gäster och tog oss till mycket sevärda platser runt om som till exempel Portugals äldsta stad med smala gränder och en hög mur runt hela byn. Vi fick även en glimt från stranden där årets VM i surfing gått. Vågorna var jättehöga och vi fascinerades av surfare som ute i vattnet väntade på att den rätta vågen att surfa på skulle komma.