Fotoalbum

Årets (2017) Halloweenfirande
 
var som vanligt väldigt trevligt. Dessvärre saknade vi två familjer, Bjurelids och Arthurssons samt Christers Ann. Värdparet gjorde det enkelt för sig genom att vara utklädda som Laban och Labolina vilket de var även år 2006.  
 ======================
10-års jubileum
 
Temat för årets firande var "ur sagornas och seriernas värld" och många kom med fantastiska och idérika kreationer, andra kom utan och var självklart lika välkomna. 
Nu när det var jubileum och skulle det firas, men både champagnekorken och bordsfyrverkerierna levererade bara små ynkliga puffar. 
Dessvärre hade både Philip och Liam drabbats av förkylning och tvingades avstå festen som blev väldigt lyckad. 
Jättegod mat och dryck och ett härligt umgänge med både barn och vuxna inte minst under den spännande spökjakten på vinden. 🤪
===========

Dramatik innan årets traditionella Halloweenfest, 2013 😀
Bara någon timma innan festen skulle börja ville jag envist nog åka till "spelbutiken" för att satsa på Jeppas Hugo på V75.
Med nyckeln i ett band runt halsen cyklade jag iväg.
Väl hemma igen bytte jag om och upptäckte då att nyckeln var borta. Kris och kaos. Allt till festen var inlåst i gillestugan i källaren. 
Jag kontaktade Ulf i bostadsrättsföreningens styrelse, som för övrigt är en oerhört hjälpsam man, lyckades få upp valvsdörren till huvudnyckeln.
Jag kunde öppna festlokalen och cyklade i ilfart till Nelins butik för att kolla om möjligtvis någon vänlig själ hade hittat min borttappade nyckel. Och visst! Någon hade hittat den på golvet vid spelborden och en dam i butikskassan hade tagit om hand den - räddad.
När bara några minuter återstod tills gästerna skulle komma var alltså problemet med nyckeln löst och huvudnyckeln återlämnad.
Spänningen steg igen när gästerna började anlända.
Hur skulle till exempel Ida se ut? Hon hade för första gången lovat att också klä ut sig. 
Och hur skulle det bli med nyförvärvet i Karlströmsklanen, Liam?
Jo, alla överraskade som vanligt med härliga och speciella utstyrslar.
David var sjöman, med en anskrämlig ansiktsmask. Sara kom som trollpacka 
och Liam var en liten randig tiger.
Christer kom i ett maffigt helskägg och Ann föreställde en rocktjej i ljusblått hår, utan pearsring i näsan som var beställd men inte levererad. 
Jo, då. Ida kom utklädd till kickboxare med Philip som Sumobrottare, dessvärre med pyspunka, annars hade han varit oerhört stor.   
Till slut kom även Johan, Linda, Casper och Rasmus med utklädningskläderna i kassar. Barnen hade drabbats sav åksjuka  - ytterligare en spännande väntan. Och inte heller den var förgäves. Ut ur köket kom Johan som ängel, Linda i en raffig pumpa. Casper hade en racerföraroverall och Rasmus var stålmannen - båda med rejäla muskler.
Värdparet Alf o Ann-Britt var Cherlocksholmes med hustru.   
Martina med Martin och döttrarna Cornelia och Emilia tvingades tyvärr avstå festen på grund av sjukdom. Trist både för alla inte minst de förfäntansfulla barnen. 
Men vi ser alla fram mot nästa år då vi kan fira 10-årsjubileum, det snackades redan nu om att då lär det bli toppning!   
Vi åt och drack väldigt gott och roade oss på allra bästa sätt. Mellan förrätten och middagen roades barnen med en uppskattad spökjakt på vinden.

5-års jubil
eum
 

20009 firade vi femårsjubileum då vi samlades för Halloween hemma hos Ann-Britt och Alf och på vårt speciella sätt. Alla Alfs barn och barnbarn har varit med nästan varje gång och utklädningen frivillig. 

Här nedan en kavalkad över de fem årens olika utstyrslar.

2010, 6:e året i rad
Här är bilder från årets halloweenfest vilken Martina, Martin och Cornelia fick tacka nej till eftersom Martina födde Felicia bara några dagar tidigare. 

2011, 7:e året i rad
Årets bilder från Halloweenfesten som även i var väldigt lyckad. Nytt för i år var charader som blev ett jättelyckat inslag. Temat för den var olika ordspråk som löstets på ett fantasifullt och engagerat sätt. Kolla och njut!    

2012, 8:året i rad
Ännu en gång fanns alla på plats, alla barn, barnbarn och barnbarnsbarn på Alfs sida var där och firade hos Ann-Britt och Alf


Obs: klicka på respektive bild för att få fram bildtexten!