Familjen Anna och Bertil Karlström

Anna och Bertil Karlström bodde ett tag i stugan "Dockan" i Loshult och där föddes deras första barn Alf 1942 och Anita 1943. De flyttade först till Belganet i Blekinge när Bertil fick jobb på Kokums järnverk i Kallinge. 1946 föddes Kerstin och Jonny 1949 och då hade Anna och Bertil flyttat till Kallinge. 
Alf gjorde lumpen i bland annat Uppsala. Blev kvar där och gifta sig med Gunn och de fick sönerna Christer 1965 och Johan J1971. 
  Christer, som bor strax utanför Uppsala, gifte sig med Cicci och de fick barnen Martina, David och Ida. Christer är omgift med Ann som också har tre egna barn. 
    Martina är gift med Martin Bjurelid. De bor i Alunda, några mil öster om Uppsala, och har två döttrar, Cornelia och Emilia.  
    David är gift med Sara Lauge. De bor norr om Uppsala, Lövsta löt, har två barn Leam och Lilly.
    Ida gifte sig med Philip den 14 januari 2017. De har en son som döptes till Isak samma dag som de gifte sig. De bor norr om Uppsala i trakten av Björklinge. 
 
 Johan är sedan många år sambo med Linda. De arbetar och bor i Stockholm och har två söner,        Casper som föddes den 21 januari 2010 och Rasmus den 24 mars 2012. 
 
Efter skilsmässa förlovade sig Alf med Ann–Britt och Gunn förlovad sig med Bosse.
 
Anita gifte sig med Birger Petersson. De bodde utanför Ronneby och har barnen Stina och Johanna.
  Stinas barn heter Axel och Ingrid och Johanna har Emilia och Linea.
Anita avled den 26 april 2011 efter en längre tids sjukdom, cancer.
 
Kerstin gifte sig med Leif Persson och de fick sönerna Anders, Stefan och Thomas. 
  Anders gifte sig med Jeanette och de fick Didrick, Lucinda, Miranda och  Lithea.
  Stefan gifte sig med Diana och de fick sönerna Pontus och Rasmus. 
  Thomas gifte sig med Christina, de har två barn My och Joel. Joel är för övrigt född på farmor Kerstins födelsedag, den 17 oktober. Vilken födelsedagspresent!
 
Johnny, som blivit Kallinge trogen, gifte sig med Ami. De har en dotter, Petra, som i sin tur har en dotter Hanna och ett oerhört allert tvillingpar, Isidor och Tudor.